ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» відхрестилась від Махніцького

|

Колишній в. о. Генпрокурора, а тепер радник Президента Порошенка Олег Махніцький вже 10 місяців як не є членом Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Відтак націоналістів обурює пов’язуванням чиновника АП із їхньою партією. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО

У партії повідомляють, що після призначення Махніцького уповноваженим Верховної Ради України з контролю за діяльністю Генеральної прокуратури, а згодом і в. о. генпрокурора України, він припинив своє членство у Всеукраїнському об’єднанні «Свобода».

У червні 2014 року, після відставки Олега Махніцького з посади в. о. генпрокурора і його переходу на роботу в АП України радником Петра Порошенка, «Свобода» не поновлювала його членства у політичній силі. Саме тому «Свобода» не розглядала кандидатуру Махніцького для включення у виборчий список чи висунення у мажоритарному окрузі на позачергових парламентських виборах 2014 року.

В разі доведення фактів корупції чи будь-яких злочинних дій висуванців від «Свободи» партія вимагатиме найжорсткішого покарання для таких осіб, зокрема й О.Махніцького. Але організація аж ніяк не може відповідати за теперішні дії осіб, яких виключено з ВО «Свобода» чи які залишили лави об’єднання.

Водночас націоналісти переконані, що будь-які сьогоднішні зауваження та побажання щодо діяльності Олега Махніцького необхідно надсилати до Адміністрації Президента, де він зараз й працює.

Фото: Kvedomosti

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *