ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник «Знесіння» не прийшов на розгляд власної апеляції

|

Представники ТзОВ «Архібуд», що будується у парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 15), не з’явилися на засідання Апеляційного господарського суду сьогодні, 27 березня. Про це у коментарі Львівському порталу  повідомила керівник ГО «Магдебурзьке право» Зоряна Іванків.

Як відомо, сьогодні забудовник парку «Знесіння» мав оскаржити арешт земельної ділянки на Довбуша, 15.

«Громада дуже активно зорганізувалася, і люди проводили акції біля суду з п’ятниці. Сьогодні також приїхало багато людей. Громада хоче показати представникам суду, що вона не допустить будівництва в парку за жодних обставин», – повідомила З. Іванків.

За її словами, забудовник затягує судовий процес.

«Не прийшов забудовник…Ми прибули вчасно до суду і зрозуміли, що немає представників від «Архібуду». Там є четверо адвокатів, які захищають їхню справу, і жоден з них не знайшов час прийти. Тому розпочалося засідання…Але нагодився за декілька хвилин ще один адвокат, який заявив, що хоче стати учасником процесу і попросив час на ознайомлення. Усі учасники процесу були проти. Це затягування часу. Суддя прийняла рішення перенести судове засідання на 30 березня», – розповіла громадська активістка.

Відтак, слухання апеляції відбудеться 30 березня о 10. 00 год. у  Львівському апеляційному господарському суді (вул.Личаківська 81).

Нагадаємо, що минуле судове засідання по суті справи закінчилось «нічим». Активісти переконані, що суд навмисне затягують.

Нещодавно Інспекція ДАБК у Львові помітила незаконність будівництва у парку «Знесіння», але перевела «стрілки» на обласних колег.

Як відомо, будівництво пов’язаною із народними депутатами від БПП Ярославом та Богданом Дубневичами. Воно ведеться фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша із порушеннями природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про незаконне будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі: «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *