ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів запрошують до участі в конкурсі «НАТО у новітній історії: український контекст»

|

Cтудентів обласних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації запрошують до участі у конкурсі творчих робіт «НАТО у новітній історії: український контекст». Про це повідомив Освітній портал Львівщини, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Конкурс має на меті активніше інформувати активну студентську молодь про діяльність Організації Північноатлантичного договору, сучасний стан та перспективи поглиблення співробітництва між Україною та НАТО.

Творчий конкурс студентських робіт відбуватиметься у два етапи. На першому студенти представлятимуть письмові роботи (кінцевий термін подачі робіт на конкурс – 20 квітня). Другий етап – складання тестового завдання, вікторину (кросворд, ребус тощо) та презентація-виступ за матеріалами письмової роботи учасника. Фінал конкурсу відбудеться 3 червня на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 19.

Кандидати на участь у конкурсі повинні до 15 квітня заповнити реєстраційну форму на сайті Центру міжнародної безпеки та партнерства.

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 067-670-40-92 – Олександр Кучик.

Організатори – Центр міжнародної безпеки та партнерства факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні та департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *