ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканка Львівщини намагалася провезти через кордон майже тонну польського «фруктового льоду»

|

Мешканка Львівщини намагалась незаконно ввезти на територію України майже тонну «фруктового льоду». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Товар знайдено у пункті пропуску «Смільниця» у водія автомобіля «Mercedes-Benz Vito», яка прямувала з Республіки Польщі.

«Формою проходження митного контролю вона обрала смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявила про відсутність будь-яких товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлено заборони чи обмеження.

Однак під час митного контролю транспортного засобу в його багажному відділенні виявлено товар, який відповідно до ст. 378 МК України та Постанови Кабінету Міністрів України №434 від 21.05.2012 року обмежений до переміщення через митний кордон України, а саме: 192 картонні ящики з водяним льодом різних смаків, готовий до споживання після заморожування, з маркуванням «PINI LIZAK LODOWY PASTERYZOWANY» виробництва Польщі, в упаковках по 40 мл, по 120 шт. в ящику», – йдеться у повідомленні.

Жінка порушила митні правила, передбачені статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Справу скерують до суду.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *