ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники вилучили дві викрадені автівки

|

За минулу добу прикордонники виявили дві викрадені автівки та затримали молдованина, який знаходився в розшуку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

За даними відомства, два транспортних засоби, які були викрадені та перебували у міжнародному розшуку виявили вчора прикордонники Мостиського та Чопського загонів. Під час перевірки автомобіля марки «Сітроен» польської реєстрації, який прямував до України через пункт пропуску «Шегині» спрацювала відповідна база даних Інтерполу. Виявилось, що транспортний засіб розшукується правоохоронцями в одній з країн ЄС.

Ще одну автівку марки «Опель» словацької реєстрації, яка теж була викрадена виявили в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону. Водій, громадянин Словаччини мав намір перемістити транспортний засіб до України.

За даними фактами прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Також вчора прикордонники Сумського загону виявили в пункті пропуску «Бачівськ» громадянина Молдови, який розшукувався правоохоронцями за скоєння корупційних діянь. Чоловіка, що прямував з території Росії прикордонники зупинили під час перевірки документів. Затриманого чоловіка передали представникам Національної поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *