ОСТАННІ НОВИНИ

Через незаконну вирубку дерев у парку «Знесіння» відкрито кримінал

|

Військова прокуратура відкрила нове кримінальне провадження, пов’язане з порятунком парку «Знесіння». Про це у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк, передає кореспондент Львівського порталу.

Цього разу військова прокуратура Західного регіону України зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконної порубки дерев і чагарників службовими особами ТзОВ «АрхіБуд» на території земельної ділянки, що розташована по вул. Довбуша, 15 у м. Львові.

Цими своїми діями вказані особи зумисне заподіяли шкоду державі в розмірі понад 76 тисяч гривень. Відомості про злочин за ст. 246 КК України вже внесено до ЄРДР.

«Львів’яни та всі, кому небайдужа доля цінної території, що розташована в межах історичного ареалу Львова поблизу парку «Знесіння» та перебуває під охороною ЮНЕСКО, врятуймо разом цей історичний парк. А поки епопея продовжується», – зазначив прокурор.

Львівський портал неодноразово писав про вирубку дерез забудовником у парку «Знесіння».

Як відомо, будівництво пов’язаною із народними депутатами від БПП Ярославом та Богданом Дубневичами. Воно ведеться фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша із порушеннями природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про незаконне будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі: «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *