ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних у парку «Знесіння» поспіхом рубали дерева

|

У суботу, 18 лютого,  на території парку «Знесіння» на  ділянці, яку зайняло ТзОВ «Архібуд», масово пиляли дерева. Про це у Facebook повідомив місцевий активіст Михйло Сухай, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, припинили таку діяльність на території майбутньої забудови лише тоді, коли приїхала поліція.

«Сьогодні, 18 лютого, на Довбуша, 15 знову масово валили дерева, ропилювали, вантажили на КамАЗи і вивозили, а гілки палили. Забудовник поспішає, адже в понеділок суд. Я піднявся на гору Лева і жахнувся – на місці прекрасного ландшафту ніби смерч пронісся. Викликав поліцію, приїхали троє поліцейських, але їх не пропустили на територію, хоча пиляти і палити припинили. Оскільки не пускали і припинили, то бояться, тому що все це незаконно. Кажуть сусіди, що пиляли і вивозили цілий тиждень, а де була поліція, адміністрація парку і вся контролююча братія?», – повідомив М. Сухай.

Раніше Львівський портал писав,  що у парку «Знесіння» забудовник вирубує дерева без жодних дозволів.

Нагадаємо, львів’янам показали, що саме планують забудовувати на території парку «Знесіння».

Як відомо, що будівництво пов’язаною із народними депутатами братами Дубневичами фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша ведеться із порушеннями  природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *