ОСТАННІ НОВИНИ

«Яндекс.Таксі» продовжує працювати у Львові в звичайному режимі

|

«Яндекс.Таксі» продовжує працювати у Львові у звичайному режимі – сервіс не припиняв роботу в місті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Яндекс.Таксі».

За даними «перевізника» частина дорогих авто, що брали участь у промоакції дійсно покинули Львів, однак інші авто продовжують працювати.

«Кілька брендованих автомобілів класу люкс, які працювали у Львові в рамках промоакції, поїхали з міста після її завершення. Це наша звичайна практика – ми робили так і в Києві, й у інших містах, де запускали Таксі. Ці автомобілі були з Харкова і Дніпра, а не із Запоріжжя – хоча, звісно, ми не стежимо за тим, куди вони вирішили поїхати після завершення роботи з нами. «Звичайні» ж автомобілі таксі продовжують працювати, як і на старті», – йдеться у повідомленні.

У компанії також пояснили, що роботу «Яндекс.Таксі» у Львові продовдуватимуть місцеві таксисти.

«Підкреслимо також, що в кожному місті ми брендуємо лише невелику частину машин – не більше 5–10 відсотків від усіх. Оскільки ми не маємо власного автопарку і співпрацюємо з місцевими таксопарками, брендування для нас – це, по суті, зовнішня реклама, розміщення якої повинно мати певний економічний сенс. Зрештою, безпідставними є і звинувачення сервісу у демпінгу, адже Яндекс.Таксі пропонує вигідніші тарифи завдяки використанню «розумних» технологій», – йдеться у заяві «Яндекс.Таксі».

Як відомо вчора у ЗМІ з’явилася інформація, що «Яндекс.Таксі» покидає Львів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *