ОСТАННІ НОВИНИ

«Яндекс.Таксі» покидає Львів?

|

Майже всі автомобілі з маркуванням «Яндекс.Таксі» покинули Львів та переїхали у Запоріжжя. Про це у повідомив голова асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський, пише Tvoemisto.

Зараз на ринку залишилося близько 10-ти автомобілів, які можна викликати через сервіс виклику «Яндекс.Таксі».

«Ті автомобілі, які були на «Яндекс.Таксі», поїхали в Запоріжжя. Зараз на ринку є 10 автомобілів «Еко-таксі», які працюють від харківської фірми. Вони мають ліцензію, але інших документів ми не бачили, тому підготували листи на перевірку законності їхньої діяльності. Вони вже порушили ліцензійні умови, адже перебувають у Львові більше ніж 10 днів, а не надали жодної інформації, окрім ліцензії. Що стосується львівських водіїв, які приїжджають від «Яндекс.Таксі», це нелегали, і можуть отримати штраф від 1000 неоподаткованих мінімумів (від 17-ти тисяч гривень). Якщо порушення повториться, то штрафи становитимуть від 34-х тисяч із вилученням транспортного засобу», – повідомив Андрій Корчинський.

«Еко-таксі» має таку ж мету, як і «Яндекс.Таксі», вважає Андрій Корчинський. «Завдання «Еко-таксі» і «Яндекс.Таксі» однакове – демпінг ринку. Вони створюють хаос, розлад між мешканцями і водіями. Є частина населення, яка не користується «Яндекс.Таксі», бо це російський сервіс, а решта говорять: «Мені все одно, головне – дешевше», і не зважають, що вже через місяць ціни зрівняються. Я гадаю, що «Еко-таксі» також незабаром покине Львів», – підсумував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *