ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам роз’яснили, куди звертати за інформацією про зниклих в АТО родичів

|

З жовтня 2016 року до кінця лютого 2017 року для громадян, рідні яких зникли у зв’язку з конфліктом на Донбасі, працювала безкоштовна телефонна «Гаряча лінія». Звернення, отримані співробітниками Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста, передавались для подальшої роботи Службі розшуку Товариства Червоного Хреста України.

За цей час провели роботу з 175 мешканцями, які звернулися за допомогою через втрату зв’язку з рідними, і за 73 зверненнями розпочаті розшуки та відкриті пошукові справи, інформує прес-служба міськради Львова.

«Кожну справу ми ретельно опрацьовували, намагаючись встановити долю розшукуваного. Завдяки спільним зусиллям працівників та волонтерів Товариства Червоного Хреста України 15 родин возз’єднались. Але над багатьма справами ми продовжуємо наполегливо працювати. Співробітники Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України завжди готові допомогти тим, хто цього потребує», – зазначають у Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста.

Роз’яснення щодо відновлення родинних зв’язків можна отримати у Службі розшуку (Національний комітет, м. Київ). Громадяни також можуть звернутися до будь-якого найближчого обласного, районного чи міського відділення Товариства Червоного Хреста України. У Львові працює відділення обласної організації Товариства Червоного Хреста при медико-соціальному центрі на вул. Б. Лепкого, 5, тел. 255-08-78. Звернувшись в організацію, вам допоможуть:

1.Заповнити разом заяву про розшук. Детальна інформація надана заявником допоможе у пошуку рідних.

2.Після отримання інформації про місце, де на думку заявника, перебуває член родини, Червоний Хрест зв’яжеться з колегами в цьому регіоні та передасть дані для пошуку.

3.Червоний Хрест не може гарантувати успіх у пошуку, проте зробить все залежне, щоб допомогти заявнику.

Служба розшуку дотримується принципів конфіденційності та нерозголошення особистої інформації. Допомога надається безкоштовно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *