ОСТАННІ НОВИНИ

Перевірку пільговиків у львівських маршрутках почнуть з понеділка

|

ЛКП «Муніципальна дружина» з автотранспортними підприємствами Львова проводитимуть контроль у маршрутних таксі, з метою перевірки пільгових посвідчень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми поставили перед собою два головних завдання. Перше – перевірка пільговиків. Контроль здійснюватиме дві людини: представник ЛКП «Муніципальна дружина» та представник АТП для роботи з інспекторами, які перевірятимуть наявність у пасажира пільгового посвідчення.

Друге наше завдання – це видача водіями маршрутних таксі квитків після оплати проїзду. Перевізники зобов’язані дати оголошення про те, що на лінії проводиться контроль та перелік нормативних дій. Це зробимо для того, щоб пасажири свідомо вимагали квитка від водія після оплати проїзду, адже у будь-який момент зможуть зайти люди, які здійснюватимуть перевірку на наявність квитка про оплачений проїзд. Ми укладаємо договори з кожним львівським АТП для охорони громадського порядку: з ЛК АТП-1, АТП-14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ», – повідомив директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *