ОСТАННІ НОВИНИ

#КучинськийОдужуй: у Львові продовжують збирати кошти на лікування художнього керівника театру

|

У четвер, 16 березня, о 18:00 у Національному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться благодійний концерт у рамках марафону#КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ. Того ж вечора на заньківчанській сцені вручать нагороди переможцям конкурсу «Благодійна Львівщина 2016». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Поціновувачі українського театру добре знають Володимира Кучинського – режисера, багатолітнього керівника Львівського театру ім. Леся Курбаса. Саме йому завдячуємо створенням та процвітанням цього улюбленого львів’янами яскравоготворчого, такого потрібного українській культурі мистецького осередку. Він є душею цього театру, вихователем його нового покоління. Під час концерту 16 березня у Театрі ім. М. Заньковецької триватиме збір коштів на лікування Володимира Кучинського, який бореться із важкою недугою.

У благодійному концерті в рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ візьмуть участь Брія Блессінг, Оксана Муха, Марія Копитчак, Олег Лихач та друзі – Михайло Кушлик, Іван Данило Лихач, Ігор Радванський, а також – октет “Орфей”, гурт “LeonVoci”, кавер-гурт “THE ROHIES”, оркестр Театру ім. Марії Заньковецької під керівництвом Богдана Мочурада. Ведучі – Мирослава Солук та Юрій Хвостенко.

Організатори концерту запрошують у компанії зірок львівської сцени, в затишній заньківчанській атмосфері – підтримати українське театральне мистецтво та гарно провести березневий вечір.

Фото: Збруч

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *