ОСТАННІ НОВИНИ

«Синій кит». Восьмикласник намагався викинутися з даху дев'ятиповерхівки на Львівщині

|

На Львівщині врятували 13-річного хлопця, який намагався скоїти суїцид. Про це, сьогодні, 13 березня на брифінгу повідомив головний поліцейський Львівщини Валерій Середа, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу ГУ НП у області.

В Дрогобицький відділ поліції 13 березня близько 12.00 надійшло повідомлення про те, що в місті Стебник школяр піднявся на дах дев’ятиповерхового будинку і намагається скоїти самогубство.

На місце події виїхали працівники поліції, психолог, а також представники інших служб. Правоохоронці встановили, що покінчити життя самогубством намагається 13-річний мешканець міста Стебник, який навчається у восьмому класі однієї з місцевих шкіл.

«Хлопець поводився агресивно, нікого до себе не підпускав. Нам допомогла дівчинка, яка приятелювала з хлопцем. Вона піднялася до нього на дах і після тривалого спілкувалася врешті переконала його відійти від краю будинку, після чого правоохоронцям спільно з рятувальниками вдалося зняти його з даху», – розповів Валерій Середа.

Хлопець неушкоджений, перебуває під наглядом лікарів, з ним працюють психологи. Наразі правоохоронці встановлюють, що стало причиною вчинку школяра, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Водночас активісти спільноти «Галицька Варта – Галицькі новини» пов’язали цей інцидент із небезпечною грою «Синій кит». «Жахлива гра «СинійКит» дісталася і нашого регіону. Це Стебник. Дитину вдалося врятувати», – йдеться у повідомленні спільноти у Facebook.

Фото: Галицька Варта, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *