ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» покинули зону вильоту

|

Учора, 11 березня,  у матчі 21 туру УПЛ на «Арені Львів» львівські «Карпати» перемогли луцьку «Волинь» і покинули останнє місце турнірної таблиці.

“Карпати”, які в минулому турі обіграли на власному полі четверту команду чемпіонату – “Олександрію” – знову розпочали матч дуже активно. На 18-ій хвилині, після невеликої пристрілки, рахунок відкрив Гладкий. Форвард розстріляв порожній кут воріт після блискучої комбінації Матвієнка та Ксьонза. Це перший гол для Гладкого після повернення в “Карпати” і перший у його персональній статистиці за останні 9 місяців.

“Волинь” спробувала відповісти. Спершу – жорсткою грою (“гірчичники” для Романюка і Діденка упродовж 2 хвилин), а потім і атаками на ворота Боровика. Проте до гола все ж ближчими були “Карпати”. На 32-ій хвилині після чудової комбінації Кльоц не зумів влучити у порожній кут воріт.

Після перерви знову вагоме слово сказав Гладкий. На 53-ій хвилині він ідеально оцінив ситуацію і вивів Худоб’яка на побачення із Недільком. Голкіпер парирував перший удар капітана “Карпат”, але проти повторного був безсилий – 2:0.

Другий пропущений гол не знітив гостей. Вони великими силами пішли вперед і на 76-ій хвилині не використали вбивчий момент. Чепелюк замикав простріл Шаповала, але Боровик встиг виставити руку і перевести м’яч на кутовий. Тим не менше, інтрига ще встигла полоскотати нерви учасникам і вболівальникам. На 88-ій хвилині Дудік пробив у дальній кут після скидки Петрова – 2:1. Достроково поставити крапку міг Гуцуляк, але, опинившись на рандеву із Недільком, пробив повз ворота.

Тим не менше, “Карпати” втримали перемогу, яка дозволяє їм покинути останнє місце турнірної таблиці, залишивши позаду “Волинь” і “Дніпро”. У львів’ян тепер 11 очок. У “Волині” залишається 10. “Дніпро” – останній – 9 пунктів.

Джерело: Футбол-24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *