ОСТАННІ НОВИНИ

За добу у Львові впіймали чотирьох кишенькових крадіїв, які «працювали» у маршрутках

|

Оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області затримали на місці злочину чотирьох осіб, які 7 березня викрали загалом шість мобільних телефонів та гаманець. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Всі зловмисники «працювали» у Львові переважно в громадському транспорті. Двоє із них – жінки.

Так, 29-річна дрогобиччанка близько 18.30 в маршрутному таксі №24 викрала з кишені куртки 16-річної студентки мобільний телефон «Самсунг Галаксі». Сума збитків, заподіяних потерпілій, склала понад 5 000 гривень.

Оперативники, які затримали зловмисницю на місці злочину, виявили у неї крім викраденого телефону ще один – марки «Meizu МХ4», вартість якого становить близько 5 000 гривень. Правоохоронці з’ясували, що він був викрадений трьома годинами раніше з кишені 20-річної львів’янки на зупинці громадського транспорту на площі Митній.

Працівники Личаківського відділу поліції, які відкрили за даними фактами кримінальне провадження, оголосили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину за  ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Статтею передбачене покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Таке ж покарання загрожує 36-річній львів’янці, яка 7 березня в маршрутному таксі №5 викрала мобільний телефон «Флай» вартістю 800 гривень з рюкзака 12-річного  школяра. А через півгодини вже у маршрутному таксі №50 жінка викрала з сумки 19-річної місцевої мешканки телефон «Самсунг», заподіявши їй збитки на суму майже 2 000 гривень.

За усіма цими випадками проводиться досудове розслідування. Перевіряється причетність зловмисників до скоєння інших подібних злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *