ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовника Варшавської – Соснової випровадять на іншу ділянку?

|

Комісія з питань землекористування і комісія архітектури містобудування та охорони історичного середовища ухвалили рішення про зміну ділянки скандальному забудовнику, який збирався зводити будинок на розі вулиць Варшавської – Соснової. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич, передає кореспондент Львівського порталу.

На місці скандального будівництва має з’явитися сквер.

«Перша перемога громади Вулиці Варшавська – Соснова, земельна комісія і комісія архітектури сьогодні підтримала ухвалу про зміну ділянки забудовнику на іншу, а цю ділянку відадуть під сквер під назвою «Сквер на розі вулиць Варшавська – Соснова». Відтак громаді мають повернути ділянку в не гіршому стані, як вона надавалося в оренду забудовнику та відповідно має бути здійснений благоустрій території», – йдеться у повідомленні Ігоря Зінкевича.

Водночас він зазначає, що цю ухвалу ще мають підтримати депутати Львівської міської ради.

«Є маленьке прохання до депутатів, підтримати ухвалу про зміну ділянки забудовнику «Львівоблагропромбуду» на сесії ЛМР», – додав Зінкевич.

Як раніше повідомляв Львівський портал, міськрада скасувала містобудівні умови будівництву на Варшавській – Сосновій. Проте Апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій. Після цього на забудовник не впустив інспекцію ДАБК.

У прокуратурі ж заявляють, що передача земельної ділянки під будівництво – незаконна. Відтак у суді добивалася незаконності будівництва на розі вулиць Варшавської – Соснової.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *