ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій

|

Львівський апеляційний суд сьогодні, 27 жовтня,  скасував рішення Господарського суду задовольнив апеляційну скаргу об’єднання «Львівоблагропромбуд» про скасування зобов’язання повернути місту ділянку на вул. Варшавська-Сосновій. Про це йдеться у відео з засідання суду, що оприлюднив місцевий мешканець Петро Волинській.

Варшавська-Соснова

Так, розглянувши апеляційну скаргу Львівського обласного кооперативного міжгосподарського об’єднання  агропромислового будівництва «Львівоблагропромбуд» на рішення суду Господарського суду апеляційний суд постановив апеляційну скаргу задовольнити. Відтак, забудовник більше не зобов’язаний повертати місту ділянку на Варшавській-Сосновій.

Як зазначила керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, прокуратура готуватиме касацію про скасування цього рішення. Місто ж підтримує позицію прокуратури та мешканців.

«Прокуратура судиться із забудовником про розірвання договору оренди ділянки. Раніше суд першої інстанції ми виграли, натомість апеляційний суд прийняв кардинально протилежне рішення. Прокуратура готуватиме касацію про його скасування. У справі ЖК на вул. Варшавській-Сосновій місто підтримує прокуратуру та мешканців», – цитує Г. Пайонкевчи прес-служба міськради.

Нагадаємо, 8 липня міський виконком прийняв рішення про скасування містобудівних умов та обмежень щодо забудови земельної ділянки на вул. Варшавській-Сосновій.

Додамо, що підприємство «Львівоблагропромбуд» будує на розі вулиць Варшавська-Соснова житловий комплекс «Оранж».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *