ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пожежі у Червонограді вчадів 58-річний чоловік

|

У Червонограді внаслідок пожежі чоловік отруївся продуктами горіння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

12 лютого о 06:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Червоноград на вул. Січева, 32 в двоповерховому цегляному житловому будинку, розміром 6×5 м.  На місце події було негайно направлено пожежно-рятувальне відділення ДПРЧ-33 м. Червоноград.

Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння чоловік, 1959 року народження (брат власника), від госпіталізації відмовився.

Прибувши до місця виклику, рятувальники оперативно приступили до ліквідації займання. Через щільне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.
Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, перекриття на площі 3 кв.м, 0,5 куб.м дров, пошкоджено дерев’яний піднавіс на площі 24 кв.м.

Вогнеборці врятували 1 особу, 2 житлових будинки та піднавіс. О 06:37 пожежу локалізували і о 07:29 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 9 вогнеборців та 2 одиниці спецтехніки.Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *