ОСТАННІ НОВИНИ

В пунктах пропуску викрили 11 випадків контрабанди сигарет

|

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби в пунктах пропуску на державному кордоні виявили 11 схованок, в яких намагалися перевезти тютюнові вироби. Їх знаходили на кордоні з Польщею, Білоруссю, Угорщиною та в морському порту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Зокрема, в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону спільно з митниками сьогодні опівночі затримали дві автівки, які слідували в Білорусь. Обидва транспортні засоби, під керуванням наших співвітчизників, були набиті цигарками. Загалом 140 блоків сигарет працівники пункту пропуску дістали з-під обшивки даху та паливного баку автомобілів. Крім того, прикордонники цього ж загону в «Ягодині» та «Піщі» виявляли контрабандні сигарети ще чотири рази.

Куриво також знаходили прикордонники Львівського, Мостиського, Чопського та Одеського загонів. Їх ховали в багажних відділеннях, під заднім сидінням, в балоні непрацюючої газової установки, запасному колесі, панелі приладів автівок та в каюті теплоходу.

Всього за добу в пунктах пропуску було виявлено близько 3,5 тисяч пачок сигарет. В деяких випадках водії також втратили і свої автівки, як засоби переміщення контрабандних товарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *