ОСТАННІ НОВИНИ

Через п’яного водія в аварії на Львівщині загинув чоловік

|

На Жовківщині внаслідок ДТП загинув пасажир легковика. На місці події працюють правоохоронці, встановлюються обставини аварії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 6 лютого, о 15.30 на автодорозі Львів – Рава-Руська поблизу села Гряда Жовківського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 28-річний мешканець Рава-Руської, рухаючись у напрямку Львова, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, після чого машина кілька разів перевернулася. На момент скоєння ДТП водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок аварії пасажир автомобіля, 35-річний брат водія, загинув на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *