ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер консультацію у військового прокурора можна отримали по Skype

|

Новий «сервіс» у військовій прокуратурі Західного регіону України – здійснення особистого прийому громадян за допомогою інтернет-системи Skype. Військовослужбовці та члени їх сімей, а також кожен громадянин, відповідно до свого конституційного права на звернення на особистому прийомі, матимуть можливість звернутися з наболілими питаннями безпосередньо до керівництва прокуратури регіону в режимі відеоконференції. Про це на своїй сторінці у Facebook написав військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, передає кореспондент Львівського порталу.

«Варто зазначити, що впровадження Skype-прийому громадян не тільки покращить особистий контакт потребуючих людей із керівництвом органів військової прокуратури, а й суттєво зменшить витрачання часу та коштів на їхнє добирання до прокуратури на особистий прийом. До прикладу, торік військові прокурори регіону на особистому прийомі прийняли 161 громадянина. Але, впевнений, що за допомогою Skype-зв’язку таких прийомів побільшає», – додав Олег Сенюк.

Для цього громадянину необхідно буде попередньо записатись на конкретний день та час прийому в телефонному режимі у працівника приймальні прокурора регіону за номером (032) 233-00-94. Опісля, вийти в режимі Skype-зв’язку за логіном [email protected].

Особи старшого віку, які не мають можливості скористатися інтернет-зв’язком, можуть звернутися до прокуратури гарнізону у своїй області, де їм допоможуть спершу записатися на он-лайн прийом і згодом уже сконтактуватися з прокуратурою регіону.

Графік прийому громадян керівництвом військової прокуратури Західного регіону України в режимі Skype-зв’язку:

– військовий прокурор Західного регіону України – понеділок з 12.00 год. до 13.00 год.;

– перший заступник військового прокурора Західного регіону України – вівторок, середа з 10.00 год. до 11.00 год.;

– заступник військового прокурора Західного регіону України – четвер, п’ятниця з 10.00 год. до 11.00 год.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *