ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошуються до участі у сімейному шаховому турнірі

|

В суботу у Львові відбудеться турнір з шахів серед сімей. Змагання вже вдруге проводитиме Львівська шахова академія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Наразі заявку про участь подали більше 20 команд, та реєстрація триває до кінця п’ятниці, 3 лютого. Згідно з положенням, участь можуть брати команди, до складу яких входить двоє гравців: шахіст або шахістка 2004 року народження чи молодші та один з членів сім’ї (батько, мати, дідусь, бабуся, брат або сестра).

«Ми вже вдруге проводитимемо змагання з шахів між сім’ями. Як показує досвід, такий турнір є надзвичайно корисним як для дітей, так і для дорослих. По-перше, діти мають можливість позмагатись і ще раз потренуватись грі в шахи, так і звикнути до участі у змаганнях. І, по-друге, що є не менш важливим, батьки на цьому турнірі приміряють на себе роль своїх дітей – лише так вони можуть зрозуміти, як з середини виглядає змагання, що означає боротись за шаховий кубок. Тому тільки сівши з дітьми за один стіл, дорослі можуть їх зрозуміти», – розповів організатор змагання Назар Фірман.

Сімейний турнір відбудеться в шаховому клубі «Південний», що знаходиться за адресою вул. Щирецька, 36, ТЦ «Калина», 3 поверх. Початок о 10.00 год.

Зареєструватись можна за посиланням: goo.gl/mH6Z0X

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *