ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року у Львові продовжить діяти програма оздоровлення дітей

|

У Львові діятиме програма оздоровлення дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цьогоріч у місті продовжить діяти програма оздоровлення дітей. Слід зазначити, що учасниками програми можуть бути діти соціальних категорій, а саме сироти, напівсироти, діти позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячих будинків сімейного типу, які є у Львові, діти багатодітних та малозабезпечених сімей, а також вихованці Дитячих клубів Львова. На реалізацію програми передбачено понад 1 млн грн.

«Ми прагнемо дати можливість дітям, які не мають змоги, корисно для власного здоров’я провести літній період. Як показує практика минулих років, найбільше до вподоби дітлахам відпочинок у таборах  на березі моря. Власне ми і будемо орієнтуватися на цю потребу», – Володимир Шнайдер, керівник управління молоді та спорту

Слід зазначити, що минулого року учасниками міської програми оздоровлення були близько 200 дітей, які перебували протягом 21 дня у дитячому таборі у м.Скадовськ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *