ОСТАННІ НОВИНИ

У потязі «Київ-Львів-Перемишль» впровадять е-квиток?

|

У понеділок, 30 січня, голови Львівської обласної ради Олександр Ганущин та ЛОДА Олег Синютка зустрілися з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєклом та Генеральним консулом у Львові Вєславом Мазуром. Сторони обговорили впровадження електронного квитка у потязі «Київ-Львів-Перемишль», спільну  транскордонну та економічну співпраці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

«Зовсім недавно почав курсувати потяг «Київ-Львів-Перемишль». Запустити цей рейс вдалося всього-на-всього за місяць завдяки зусиллям наших народних депутатів. Поїзд користується неабиякою популярністю. Утім, впевнений, запровадження е-квитка значно збільшить кількість пасажирів. Ба більше. Це дасть поштовх для нового рейсу у цьому напрямку», – зазначив Олександр Ганущин.

Окрім цього, під час зустрічі обговорили спільну транскордонну співпрацю та перспективу створення нових проектів.

Говорили і  про дорожню інфраструктуру та транспортний коридор від Балтики до Чорного моря.

У свою чергу Ян Пекло зауважив, що зараз хтось зумисно хоче розсварити два дружні народи України та Польщі.

«Ми всі розуміємо, що без вільної України не бути вільній Європі. Зараз хтось зумисно хоче нас розсварити, знищуючи наші пам’ятники. Це провокація. Зараз як ніколи маємо показати нашу єдність. Польща була, є і буде підтримкою для України», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пекло.

Сторони домовилися уже 26 лютого зустрітися у с. Гута Пеняцька, аби разом вшанувати невинно загиблих жертв, які там поховані.

Принагідно, очільник обласної ради Олександр Ганущин запросив Яна Пєкла на Форум місцевого розвитку, який відбудеться у червні у Трускавці.

Фото: vsetutpl.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *