ОСТАННІ НОВИНИ

Львівському осередку ПЛАСТ створять спеціальну фінансову програму підтримки

|

У Львові будуть створені додаткові можливості для підтримки львівського осередку ПЛАСТ. Зокрема, у рамках програми, організація зможе отримати допомогу на проведення пластових заходів, придбання спортивно-туристичного інвентарю, оновлення меблів у пластових домівках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ця програма допоможе нашому осередку ПЛАСТу покращити матеріально-технічний стан організації, що у свою чергу сприятиме якіснішому проведенні методичної програми із дітьми та молоддю. А підтримка проведення календарного плану заходів допоможе нашим ініціативним волонтерам провести їх якнайкраще та спонукатиме до виникнення нових проектів. Голова львівського осередку організації «Пласт», Матвій Дух

«Цією програмою ми хочемо дати новий поштовх розвитку львівського осередку ПЛАСТ, щоб підсилити вже ті проекти, які робить молодь та започаткувати нові ініціативи. За останні роки є добра динаміка приросту організації, тому ми і надалі спільно працюватимемо над залучення нашої молоді до ПЛАСТу», – сказав керівник управління молоді та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер.

Загалом, протягом року організація проводить у місті понад 60 заходів. Чисельність ПЛАСТу у Львові складає близько 1700 осіб, і це є найчисельніший осередок у світі.

Також слід зазначити, що у місті діє окрема програма фінансової підтримки заходів та подій молодіжних громадських організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *