ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Знесіння» забудовник тишком-нишком вже заливає фундамент для готельно-рекреаційного комплексу, - активістка

|

Забудовник вже почав бетонувати ділянку під готельно-рекреаційний комплекс на вулиці Довбуша, 15 у парку «Знесіння». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Зоряна Іванків, передає Львівський портал.

Як вона пояснила, цю інформацію їй у суботу ввечері надали мешканці вулиці Довбуша.

«Таке повідомлення отримала в 22.30 від жительки вул. Довбуша у суботу. Як гидко, вночі, з суботи на неділю, підло, тишком-нишком, як злодій, «АрхіБуд» будує на «Знесінні» рекреаційно-готельний комплекс. Якщо є дозвіл на будівництво, для чого у такий неприродний спосіб заливати бетоном фундамент?! Коли ж це вже люди захочуть по-людськи поступати, а не як нічні бариги. Де влада, правоохоронні органи, де ж дирекція парку, що відбувається, громадо?!

Львівці, піднімайтесь! Бо може стати так, що ні парків не стане, ні скверів, одні будинки один біля одного – веселе буде місто Львів!», – обурилася Зоряна Іванків.

Як повідомляв Львівський портал, на початку листопада на вулицю Довбуша, 15, яка фактично є парковою зоною «Знесіння», стягнули техніку. Як згодом стало відомо, на землях парку хочуть звести готельно-рекреаційний комплекс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *