ОСТАННІ НОВИНИ

«Театр одного актора»: впійманий «на гарячому» злодій симулював перед патрульними, що йому погано, і навіть зомлів

|

Завдяки друзям заявника патрульні затримали підозрюваного у декількох крадіжках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, уночі правоохоронцям надійшов виклик про те, що невідомий викрав гаманець у чоловіка на площі Ринок.
Друзі заявника помітили це і наздогнали його, проте під час переслідування, зловмисник встиг викинути викрадену річ. Громадяни затримали його та дочекались прибуття патрульних. Про це Львівському

Після приїзду інспекторів, порушник повідомив, що йому погано та зробив вигляд наче він зомлів. На місце події викликали швидку медичну допомогу, яка підтвердила, що це симуляція та привела його до тями.

При поверхневій перевірці, у підозрюваного знайшли два телефони, один з яких смартфон Samsung, а також розкладний ніж, невідому банківську картку та інші речі.

Його разом з заявником доставили до Галицького відділу поліції, де з’ясували, що вищезгаданий телефон викрали декілька годин тому на вулиці Руській.

Завдяки соціальним мережам, патрульні знайшли власника телефону та привезли його з вулиці Пасічної до відділу поліції для проведення слідчих дій.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *