ОСТАННІ НОВИНИ

Wizz Air повертається до Львова?

|

Wizz Air вже 18 січня може оголосити про своє повернення до Львова. У цей день пройде спільна прес-конференція корпоративного директора лоукоста Оуена Джонса і гендиректора аеропорту Львів Тетяни Романівської, передає Avianews.

133

В анонсі заходу анонсують, що «спікери розкажуть про плани Wizz Air щодо подальшого розширення діяльності авіакомпанії на українському ринку», з чого можна зробити висновок про те, що після трирічної перерви літаки Wizz Air знову почнуть виконувати польоти зі Львова.

Як відомо, вперше Wizz Air почала літати до Львова у липні 2008 року. У 2014 році лоу-кост планував відкрити у львівському аеропорту базу підрозділу Wizz Air Україна. Однак після початку війни із Росією і економічної кризи в Україні відомий лоукост відмовився від цих планів.

У квітні 2015 року Wizz Air зупинив польоти свого українського підрозділу, через що були закрито популярні сполучення Львова із італійськими Міланом, Неаполем та Венецією.

У грудні 2016 року року Wizz Air оголосив про про збільшення флоту київської бази з одного до двох літаків в серпні 2017 року.

Напередодні міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив у ЗМІ, що Wizz Air в цьому році буде літатиме значно більше, бо у них істотно розширені маршрути з України.

Сьогодні керівник аеропорту Львів Тетяни Романівська повідомила у своєму Фейсбуці, що «дуже скоро львів’яни отримають гарну новину!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *