ОСТАННІ НОВИНИ

«Wizz Air Україна» відкриває новий рейс зі Львова

|

Компанія «Wizz Air Україна» сьогодні офіційно повідомила про відкриття нового рейсу зі своєї бази у Львові до столиці Ізраїлю – Тель-Авіва. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Новий рейс стане прямим авіасполученням між Львовом та містом Тель-Авів, з 1 травня 2014 року. Рейси планують виконуватимуть на новому літаку Airbus A320 тричі на тиждень.

Уцілому за перший рік роботи на цьому маршруті пасажирам буде запропоновано більше 56 тис. місць. Таким чином, з нової бази «Wizz Air Україна», яку авіакомпанія відкриває у Львові 30 квітня 2014 року, один літак Airbus A320 виконуватиме 9 рейсів до 5 країн світу. Квитки на новий напрямок зі Львова вже у продажу на сайті компанії за ціною від 419 грн (в один бік).

Нове сполучення відбуватиметься у вівторок, четвер та суботу.

«Тепер тричі на тиждень наші львівські пасажири зможуть насолодитися прямим сполученням із Тель-Авівом, а ізраїльські мандрівники – відвідати чудове українське місто.

Відкриття нового напрямку створить нові робочі місця і сприятиме розвитку туристичної галузі регіону. Крім того, ми впевнені, що львів`яни належним чином оцінять можливість відвідувати Тель-Авів упродовж усього року. Квитки за вже у продажу», – зазначив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна».

Нагадаємо, що сьогодні авіакомпанія виконує зі Львова регулярні рейси до Венеції Тревізо (Італія), Дортмунда (Німеччина) та Мілана Бергамо (Італія). Вже весною окрім Ізраїльського Тель-Авіва зі Львова можна дістатись до Неаполя, Риму (Італія), Валенсії, Барселони-Жирони (Іспанія) та Кутаїсі (Грузія).

Фото: Wizz Air

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *