ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини закликають бути обачними при купівлі товарів через інтернет: серед продавців є багато шахраїв

|

Купуючи товар через інтернет, будьте обережними  – серед продавців є багато шахраїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

шахрай

Так, у Бродівське відділення поліції 12 січня за допомогою звернувся 48-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що невідома особа в шахрайський спосіб заволоділа його грошима в сумі 1000 гривень.

Чоловік розповів, що купував автозапчастини на одному з інтернет-сайтів. Домовившись по телефону з продавцем, заявник перерахував одну тисячу гривень на вказаний банківський рахунок. Товар продаць пообіцяв переслати поштою, але цього так і не зробив. Повернути своїх грошей назад постраждалий також не  зміг, оскільки зловмисник не відповідав на телефонні дзвінки.

Правоохоронці встановлюють особу інтернет-продавця, а також з’ясовують обставини події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці застерігають! Купуючи товар через інтернет, будьте обережними – серед продавців є багато шахраїв! Оплачуйте товар тільки після отримання.

Фото: lohotron.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *