ОСТАННІ НОВИНИ

Не проґав можливість вибороти півмільйона на ідеї: у Львові завершується реєстрація на Міжнародний ІТ-чемпіонат

|

У Львові завершується реєстрація на Міжнародний ІТ-чемпіонат. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

15 листопада в Україні стартував Міжнародний ІТ-чемпіонат «Золотий байт-2017» – конкурс проектів у сфері інформаційних технологій. Учасники – студентська та учнівська молодь, яка прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій.

Чемпіонат проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України, а також компаній Microsoft, InterSystems, Stearling Studio, Wolf.

Участь у  «Золотому  байті» безкоштовна для всіх. Брати участь можуть школярі та студенти будь-яких форм навчання, а також  випускники 2015 року. Вікових обмежень немає. Чемпіонат передбачає як особисту, так і командну участь.

1

Серед номінацій:

-Startup Challenge (конкурс програмних проектів).

-Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів).

-Mobile Development (конкурс мобільних додатків).

-Internet of things (конкурс інноваційних проектів).

-Game Design (конкурс зі створення ігор).

-Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів).

-Web Design (конкурс web-проектів).

-Short Movie (конкурс короткометражних фільмів).

-NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).

– Junior Competition (конкурс для дітей 10-14 років).

Мета Чемпіонату – стимулювати розвиток  IT-галузі в Україні, підтримати талановиту молодь  і створити  потужну  платформу  для розвитку StartUp-атмосфери в Україні. Чемпіонат надає реальну підтримку творчій молоді та її проектам, адже учасники отримують пропозиції про роботу від світових компаній, а стартап-проекти – інвестиції й просування від венчурних фондів.

Зареєструватися на участь у конкурсі можна на сайті до кінця січня. Регіональний фінал відбудеться у Львові в лютому, а в квітні його переможці поїдуть представляти область у столицю.

Довідка

Проходить Чемпіонат вже 9 рік поспіль. Щорічно участь в ньому бере понад 10 000 осіб  з України, Білорусії, Казахстану, Румунії, Словаччини, Болгарії, Грузії,  Молдови.

Організатором «Золотого байту» є Комп’ютерна Академія ШАГ – міжнародний навчальний центр, що спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті. Наразі Академія представлена у 15-ти країнах на 4-х континентах світу (Європа, Азія, Північна і Південна Америка).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *