ОСТАННІ НОВИНИ

Переселенцям та мешканцям Львівщини фінансово допоможуть розвинути власну справу

|

У Львові стартує друга хвиля проекту «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка населення, яке постраждало внаслідок конфлікту в Україні». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

бізнес

Організатори програми – Клуб Ділових Людей та Міжнародна організація з міграції (МОМ). Фінансову підтримку надає Уряд Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє у партнерстві з Міністерством міжнародного розвитку (DFID).

У межах проекту учасники пройдуть кілька етапів – подання заявки з детальним описом власної бізнес-ідеї, дводенне бізнес-навчання з організації та розвитку власної справи, консультаційний супровід бізнес-експертів для створення грамотного бізнес-плану, конкурс бізнес-планів та розподілення грантових коштів до 55 000 гривень для кожного проекту.

До участі в проекті запрошують внутрішньо переміщених осіб (65% учасників проекту), місцевих мешканців Львова та області (перевага в учасників АТО та членів їхніх сімей).

Заяви на участь приймають до 16:00 год. 30 грудня 2016 року. Для того, щоб взяти участь у відборі, достатньо заповнити анкету учасника (дистанційно або в офісі Клубу Ділових Людей) та надати пакет необхідних документів. Результати відбору, який  здійснюватиме комісія МОМ, будуть оголошені в першій половині січня 2017 року.

Інша важлива інформація:

  • Участь у проекті безкоштовна.
  • Особи, які уже отримували допомогу від МОМ, повторно в проекті участь не беруть.
  • Місце проведення проекту: Львів, вул. Зелена, 109.
  • Бізнес-навчання відбуватиметься у січні-лютому 2017 року (дати проведення узгоджуються).
  • Посилання на сторінку проекту: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/2011.html
  • Попередня анкета за посиланням: https://goo.gl/9QzlFR
  • Деталі:  +38 (098) 319 57 70,  +38 (093) 514 23 97

Нагадаємо, у Клубі Ділових Людей успішно провели дві хвилі бізнес-інкубатора  «Новий відлік» (від МФ «Відродження) та першу хвилю проекту «Міграція для загального блага» (від МОМ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *