ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відбудеться суд щодо міськради Львова і скандального будівництва, де загинув молодик

|

Завтра, 21 грудня, в Господарському суді Львівської області відбудеться судове засідання з виправдання бездіяльності Львівської міської ради щодо скандально-незаконного будівництва по вул. Б.Хмельницького, 230а, яке ведеться забудовником Імперіал Буд і на якому нещодавно загинув 22-річний хлопець. Про це Львівському порталу повідомили у Антимонопольному комітету Львівщини.

суд

Як писав раніше Львівський портал, за вирішення цього відвертого криміналу було обіцяно хабар – 100 квартир. Після того, як громадськість Львова розпочала своє розслідування, по даному факту, одразу ж половину хабара (50 квартир) було вирішено передати в комунальну власність територіальній громаді міста для того, щоб мати аргументи для такої зухвалої легалізації відвертого криміналу.

Нагадуємо, що станом на сьогодні щодо Імперіал Буд, відкрито три кримінальних провадження: ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення), ч.1, 3 ст. 197-1КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво), а також ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *