ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко зустрівся із звільненим «кіборгом» зі Львова Колодієм і подякував йому за патріотизм та мужність

|

Президент Петро Порошенко зустрівся зі звільненим з полону бойовиків «кіборгом», десантником 80 аеромобільної бригади Тарасом Колодієм та його мамою Галиною Мирославівною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі глави держави.

1

Глава держави подякував військовому за незламний характер, за те, що він поводив себе як справжній герой, не зрадив державу: «Сьогодні дійсно святковий день. Святий Миколай робить всякі дива. Хочу подякувати, що за ці довгі майже два роки ти показав, хто такий справжній український воїн».

Ми тобі дякуємо за мужність, твердість, українськість та патріотизм. Тарасе, ласкаво просимо додому», – сказав Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що дуже багато людей чекали і працювали над звільненням Тараса Колодія, і нині представники влади, волонтери, представники церков продовжують робити все можливе задля визволення інших полонених.

2

Тарас Колодій подякував за звільнення. Він розповів про перебування в полоні. «Хочу подякувати всім владикам, які допомогли звільнити з полону, співробітникам СБУ, вам, пане Президенте, мамі та всім волонтерам, хто брав у цьому участь», – зазначив він. Мати Тараса Колодія також подякувала всім, хто долучився до звільнення. «Це великий подарунок до Миколая та Різдвяних свят», – додала вона.

Президент подякував мамі звільненого героя за такого сина – справжнього воїна, який боронить Україну від ворогів. «Знаю, що у вас і другий син пліч-о-пліч захищає державу. Ваша родина як символ того, на що йде Україна і українській народ, щоб мати справжню незалежність, волю та свободу», – зазначив Глава держави.

Президент також повідомив, що доручив забезпечити необхідне медичне обстеження звільненого кіборга у лікарні Державного управління справами. «Цікавить твоя думка, що ти збираєшся робити в майбутньому. Говорив з Міністром оборони і Начальником Генерального штабу – тебе дуже чекають, ти дійсно людина, яка стала легендою», – додав Петро Порошенко.

Як повідомляв Львівський портал, з ворожого полону звільнили «кіборга» зі Львова Тараса Колодія.

Фото: прес-служба президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *