ОСТАННІ НОВИНИ

Із ворожого полону звільнили «кіборга» зі Львова Тараса Колодія

|

«Кіборг» зі Львова Тарас Колодій, який перебував у полоні бойовиків, вже звільнений. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Щойно голова СБУ доповів мені про звільнення нашого Кіборга Тараса Колодія. Після майже двох років полону він уже на волі. Дякую всім, хто сприяв цьому!», – написав глава держави.

Із звільненням воїна також привітала уповноважена президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко.

«Я завжди знала, що Святий Миколай існує! Тарас Колодій на волі . Наш дорогий мужній кіборг! Він вже в безпеці, на українській території. Дякую СБУ і всім причетним , церкві, священикам. За дорученням президента, який першим від керівника СБУ дізнався про цю важливу і радісну звістку, Тарас пройде лікування в клініці 4 управління. Вже скоро герой буде у Києві. У Львові, у Києві в тисячах родин, що вболівали за Тараса і його родину, сьогодні свято! Ми з СБУ, волонтерами, церквою боролися за його звільнення разом майже 2 роки», – написала вона.
Фото: leopolis.news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *