ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій «BMW» збив жінку та 6-річну дитину

|

На Львівщині водій «БМВ» травмував жінку з неповнолітньою дитиною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

dtp

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 грудня о 18.40 в місті Рава – Руська. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «БМВ», 27-річний місцевий мешканець, не обрав безпечної швидкості, внаслідок чого виїхав на тротуар і скоїв наїзд на двох пішоходів – жінку з дитиною, віком 31 та 6 років, які проживають у Рава – Руській.

Внаслідок ДТП жінку з діагнозом «струс головного мозку»  госпіталізовано в нейрохірургію однієї з львівських лікарень. Хлопчика госпіталізували в реанімаційне відділення з діагнозом: «закрита черепно – мозкова травма, струс, забій головного мозку, множинні забої та садна голови, надрив шийного відділу хребта».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *