Львівські патрульні затримали серійних автомобільних крадіїв

|

Патрульні спільно з карним розшуком затримали чоловіків, які систематично крали з автомобілів в одному з районів Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

15492132_1631052477196518_1201369258969516519_n

Уночі, патрульні спільно з співробітниками карного розшуку Шевченківського відділу поліції патрулювали в одному з районів міста Львова, де систематично відбувались крадіжки з автомобілів. У них була інформація, що двоє чоловіків ходять по вулиці Миколайчука та просвічують салони автомобілів. Близько 3-ї години, інспектори помітили двох чоловіків, які методом пошкодження проникнули до автомобіля та викрали деякі речі.
Поліцейські затримали одного з них, проте іншому вдалось втекти. Інспектори розіслали опис зловмисника всім екіпажам патрульної поліції. Близько 4-ї години, на вулиці Лінкольна, один з екіпажів помітив чоловіка, який був подібний до отриманого орієнтування. Обох доставили до Шевченківського відділу поліції. Їм 31 та 28 років, вони обоє мешканці Львова. Вони раніше судимі, один з них перебував на випробувальному терміні. Справу передали слідчим. Їм інкримінують крадіжку, а чоловіку який втік – опір працівникам правоохоронних органів.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *