ОСТАННІ НОВИНИ

У Палаці мистецтв нагородили юних авторів найкращих мистецьких «небилиць»

|

У середу, 14 грудня, у Львівському палаці мистецтв відбулася урочиста церемонія вручення нагород авторам найкращих творів Всеукраїнського проекту молодих митців “Просто небилиці” – 2016. До участі у цьогорічному проекті “Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва “Просто небилиці” представили понад 550 робіт із 20 областей України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

“Мені дуже приємно, що сьогодні у Львові зібралися найталановитіші діти зі всієї України, – наголосив очільник області. – Я б дуже хотів, щоб ваші імена завжди звучали гордо і гучно. Але для цього потрібно добре вчитися та щоразу вправлятися у малюванні. І тоді, я переконаний, у майбутньому вашим талантом буде гордитися вся Україна”.

Після вітальних слів відбулося нагородження переможців конкурсу образотворчого та декоративного мистецтва “Просто небилиці” 2016 та  урочисте погашення авторської поштової марки. Її, до слова, на пам’ять  отримав кожен нагороджений талант .

Також у рамках заходу учасники Львівського аматорського драматичного театру “Спірограф” “Центру культурно-мистецьких ініціатив” виконали композицію “Марципан”.

2

Зазначимо, Всеукраїнський проект молодих митців “Просто небилиці” 2016 проводять вже ушосте. Він ініційований International Assosiation Culture and Art 2011-го року. Організатор – ГО “Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив”. Загалом упродовж діяльності проекту участь у ньому взяли і кілька десятків дітей, котрі мешкають у сирітських будинках Львівської області.

Оцінити дитячі шедеври можна до 16 грудня у Культурно-мистецькому центрі Львівського палацу мистецтв. Опісля презентації у Львові, “Просто небилиці” “прозвучать” і у Києві, Дніпрі, Житомирі, а також країнах Європи, зокрема Польщі, Італії, Швейцарії та Словаччині.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *