ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові та області пройдуть благодійні акції для підтримки бійців АТО

|

Про організацію концертів та інших благодійних заходів на підтримку бійців АТО, під час брифінгу розповіли радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко та заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Зюбаненко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Ініціаторами заходів є Міністерство внутрішніх справ України, співорганізаторами виступили Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна філармонія. Святкові концерти, окрім Львівської, відбудуться також у Івано-Франківській та Тернопільській областях.

«Організовуючи ці святкові заходи, ми мали головну мету – підтримати наших бійців, котрі несуть службу у зоні антитерористичної операції, захищають наш з Вами спокій та боронять суверенітет нашої держави», – зазначив на початку брифінгу Іван Стойко.

Участь у святкових заходах візьмуть Академічний ансамбль пісні і танцю Національної гвардії України та ансамбль «Патруль» Головного управління Національної поліції в Луганській області – колективи, які знають та люблять глядачі у всіх куточках України.

«Під час концертів та інших заходів будуть зібрані кошти, продукти харчування, особливо ті, що мають тривалі терміни зберігання, теплий одяг, а також інші необхідні речі, які будуть негайно переправлені на передову бійцям, переселенцям та дітям-сиротам», – розповів Сергій Зюбаненко.

На Львівщині концерти колективів відбудуться:

17.12 – місто Стрий, початок о 17.00,

18.12 – місто Дрогобич, початок о 16.00,

19.12 – фінальний концерт у Львівській обласній філармонії, початок о 12.00.

Запрошуємо усіх відвідати концерти та взяти участь у благодійній акції «Боже, нам єдність та щедрість даруй».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *