ОСТАННІ НОВИНИ

На міжнародному 24-годинному спортивному турнірі перемогли львівські лучники

|

Лучники з Львівщини впевнено виступили в 24-годинному міжнародному турнірі зі стрільби з лука в місті Радзіміні (Польща). В змаганнях взяли участь 29 команд дивізіону “олімпійський лук” та 19 команд дивізіону “блочний лук”. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, передає Львівський портал.

лук

Турнір, який відбувся вже дванадцятий раз, є своєрідниим лучним марафоном. У складі команди – три або чотири спортсмени. За форматом змагань один з членів команди стріляє на дистанції 18 метрів та набирає залікові очки для своєї команди. Відповідно, поки один представник команди змагається, інші мають право відпочивати. Тобто, перемагає команда, яка упродовж однієї доби покаже найкращу влучність при відстрілі 24 сетів по 30 пострілів у кожному.

Львівськи лучники на турнірі “24 години” вже традиційно вважаються фаворитами. Так, збірна команда львівських лучників “Золоті леви” у складі якої змагалися Соломія Трапезнікова, Ярослав Мокринський та Юрій Гавелко стали переможцями командних змагань у дивізіоні “олімпійський лук” з новим рекордом 24-годинного турніру.

Збірна команда львівських лучників “Сільвер та компанія”, яку сформували представники спортивного клубу Львівського національного медичного університету: Сергій Атаманенко, Олег Півень та Богдан Кіщак, перемогли у дивізіоні “блочний лук” з новим рекордом турніру.

При цьому Ярослав Мокринський виборов друге місце в особистій першості у чоловіків, а Соломія Трапезнікова з відривом у дев’ять очок виборола перше місце серед жінок в дивізіоні “олімпійський лук”, Марію Школьну названо першою у дивізіоні “блочний лук”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *