ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд підтвердив, що Гладюк перебував п’яним за кермом

|

Львівський апеляційний адміністративний суд не задовільнив апеляції екс-начальника карного розшуку Львівщини Миколи Гладюка, щодо визнання його не винним у п’яному водінні. Відтак досвідченого правоохоронця не поновлять на посаді. Про це з місця подій передає кореспондент Львівського порталу.

гладюк

Залишається чинним рішення Залізничного районного суду міста Львова, за яким, колишнього начальника карного розшуку ГУ НПУ в Львівській області визнано винним за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначено йому штраф у розмірі 10200 грн з позбавленням прав строком на 1 рік.

Нагадаємо, сьогодні, 2 грудня, об 11.00  мало відбутися судове засідання, на якому екс-начальник карного розшуку Львівщини Микола Гладюк мав оскаржити рішення щодо визнання його винним у п’яному водінні.

Як повідомляв Львівський портал" href="http://portal.lviv.ua/">Львівський портал, 8 вересня патрульні поліцейські затримали начальника карного розшуку ГУ Нацполції у Львівській області Миколу Гладюка, який наче б то був за кермом напідпитку – саме повертався з переатестації. Перше судове засідання по цій справі було перенесене, у зв’язку з неправильно вказаною адресою проживання Миколи Гладюка. Друге засідання також перенесли, проте суддя зачитав клопотання від сторони захисту в якому йшлося, що Гладюк був не п’яним, а втомленим. Вже 7 листопада суд визнав екс-начальника карного розшуку Нацполіції винним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *