ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника карного розшуку Львівщини затримали п'яним за кермом

|

Вчора, 7 вересня, у Личаківському районі Львова патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого був керівник карного розшуку ГУ Нацполіції Львівщини Микола Гладюк у нетверезому стані. Про це пише ZIK, передає Львівський портал.

upravlinnya-politsiyi

Як стало відомо, пан Гладюк намагався уникнути покарання, демонстрував службове посвідчення. На місці зчинилася суперечка.

Згодом виручати підлеглого прибув в.о. керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія на службовому автомобілі з водієм. За даними джерел, і водій, і сам Д.Загарія теж були напідпитку.

На порушників – обох водіїв – патрульні склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Керівник патрульної поліції Львова Антон Пузиревський повідомив, що перебуває у відрядженні у Києві, тому не може ані підтвердити, ані спростувати цей факт. «Звертайтеся, будь ласка, у прес-службу», – сказав він.

За даними джерел Львівського порталу, нетверезий стан керівників поліції Львівщини був зумовлений святкуванням успішного проходження атестації напередодні.

Українській правді повідомили у Національній поліції, що керівництву відомо про цей інцидент.

«Керівництву Нацполіції відомо про цей випадок, зараз керівництво збирає всю інформацію детальну і докладну від всіх учасників події, щоб після її аналізу прийняти відповідні рішення, про які буде повідомлено публічно, але пізніше», – повідомили джерела.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *