ОСТАННІ НОВИНИ

Снігоприбиральна техніка працюватиме на території міста вночі

|

За інформацією голів районних адміністрацій, вночі чергуватиме вся снігоприбиральна техніка. Здебільшого залучатимуть піскосії, навантажувачі, підмітальні трактори. За потреби – кількість техніки збільшуватимуть. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

28-2

Як повідомили у Франківській РА, цієї ночі на вулицях району працюватиме 4 піскорозкидувачі та 4 трактори, а вже вранці – близько 6 год ранку – хідники очищатиме близько 300 двірників.

Територію Сихівського району міста прибиратиме 14 одиниць техніки: 6 підмітальних тракторів, 4 піскорозкидувачі, 2 підмітальні вантажні машини, 1 автогрейдер та 1 екскаватор. Вранці також долучаться до прибирання 43 двірники районної адміністрації та всі двірники ЛКП району.

«Вся техніка працюватиме, 11 одиниць буде залучено до прибирання», – розповіла голова Галицької РА Ірина Іванчина.

«Вночі працюватиме 6 піскосіїв, 5 щіток, 1 навантажувачі, 2 грейдери. Буде використано близько 120 м. куб. піскусуміші», – зазначила Надія Банах, голова Залізничної РА.

«В районі до прибирання доріг залучено 6 піскосіїв, 4 підмітальні трактори, 5 підмітальних машин та 1 навантажувач», – зазначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

За словами голови Шевченківської райадміністрації Олександра Удовенка, вночі чергуватиме 7 одиниць техніки – 3 піскосії, 3 підмітачі та 1 навантажувач. «Ситуацію постійно моніторимо, тому, за потреби, кількість техніки збільшуватимемо – до прикладу, цієї ночі прибирало 9 одиниць техніки», – зазначив він і додав, що зранку також до прибирання долучаться і двірники.

Фото: Львівська газета

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *