ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальники обіцяють, що всю ніч рятуватимуть Львів від замету

|

Сьогодні вночі вся снігоприбиральна техніка працюватиме в черговому режимі. За необхідності, будуть залучати піскосії, навантажувачі, підмітальні машини. Зараз робота ведеться на підйомах та спусках на шляхопроводах та магістральних дорогах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

14

Про залучення комунального транспорту для прибирання вулиць відзвітували керівники районів Львова.

Як повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк, протягом дня у районі до прибирання снігу було залучено 7 машин. Зараз техніка працює в черговому режимі. Уночі планується задіяти 20 одиниць техніки у міру того, як падатиме сніг.

«Всі 11 одиниць машин снігоприбиральної техніки чергують зараз і вночі. Залежно від погодних умов, техніка буде виїжджати», – повідомив Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

«Вночі до прибирання будемо залучати 7 піскосіїв, 4 підмітальні машини, 4 трактори, навантажувач. В черговому режимі працює і техніка, і люди», – розповів Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

За словами голови Шевченківської РА Олександра Удовенка, на чергуванні постійно перебуває 6 машин. За потреби всього буде залучено 14 одиниць снігоприбиральної техніки.

«Всі 18 машин будуть чергувати цілу ніч – щітки, піскосії, навантажувачі. Вже зараз частково залучаємо техніку на шляхопроводи для посипання спусків та підйомів», – розповіла Надія Банах, голова Залізничної РА.

«У Франківському районі працюватиме 4 піскосії, 4 підмітальні машини. За потреби  ще залучатимемо 1 грейдер, 3 екскаватори. Піскосуміші маємо в достатній кількості. Крім того, кожне ЛКП забезпечене сіллю, яку двірники використовують для посипання хідників», – повідомив голова Франківської РА Тарас Гнида.

Як повідомлялося раніше, маршрутки знову не курсуватимуть, якщо із львівських доріг не приберуть сніг. До цього внаслідок сильного снігопаду у місті львів’яни не могли добратися на роботу через відсутність громадського транспорту.

У найближчі дні синоптики прогнозують Львову хуртовини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *