ОСТАННІ НОВИНИ

Маршрутки не курсуватимуть, якщо із львівських доріг не приберуть сніг

|

Якщо комунальники не очистять дороги від снігу і не посиплять небезпечно-ковзкі ділянки піском то завтра на львів’ян знову очікує транспортний колапс. Про це наголосили у прес-службі «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників», передає кореспондент Львівського порталу.

13

За словами перевізників, вони готові виконувати регулярні маршрути, однак за умов належної роботи комунальних служб та безпеки пасажирів.

«Перевізники Львівщини готові на 98% забезпечити регулярну роботу транспорту взимку. Проте варто зазначити, що перевізники не чистять шляхи від снігу, не прибирають вулиць, не посипають дороги піском. Це – робота дорожніх і комунальних служб області та міста. Звичайно, що автобуси їздитимуть – однак якщо це буде безпечно насамперед для пасажирів», – йдеться у повідомленні ВААПу.

Водночас вони дали чітко зрозуміти, що не наражатимуть пасажирів на небезпеку.

«Хто відповідатиме за нещасні випадки, ДТП і, не дай Боже, смерті людей в автобусах на слизьких дорогах? Запитання зовсім не риторичне – йдеться у заяві ВААП.

Як повідомляв Львівський порталвнаслідок сильного снігопаду у місті львів’яни не могли добратися на роботу через відсутність громадського транспорту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *