ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на сесії міськради не розглядатимуть питання про повернення до Львова проросійських зірок

|

Завтра, 1 грудня, на сесії Львівської міської ради таки не розглядатимуть питання щодо дозволу зіркам-гастролерам, які виступають на території окупанта України – Росії, виступати й у Львові.  Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик, передає Львівський портал.

1

Активіст поінформував, що питання «Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 року № 399 «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території м. Львова представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, котрі під час де-факто російсько-української війни підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні» перенесли.

2

«Львівські депутати «насті» з БПП І САМОПОМОЧІ дають задню щодо Потапів і решту гастролерів колаборантів. Але вони не заспокояться», – написав Олег Радик на своїй сторінці.

Як раніше повідомляв Львівський портал, на сесію Львівської міської ради збираються винести питання про  внесення змін до ухвали міської ради щодо заборони виступів у Львові проросійських артистів. Своєю чергою Олег Радик пояснив,  мовляв, ці зміни полягають у тому,  що у львівській мерії хочуть дозволити зіркам-гастролерам виступати у Львові.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *