ОСТАННІ НОВИНИ

На дорогах Львівщини працює 47 піскорозкидувальний машин

|

Станом на сьогодні, 28 листопада, на автомобільних дорогах Львівської області працює 47 одиниць спеціалізованої піскорозкидувальної техніки. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор, передає Львівський портал.

піскорозкидувальна техніка

За його словами, основна увага зосереджена на трасах державного значення у місцях налипання снігу. Для того, щоб забезпечити належний проїзд автомобільного транспорту, кількість техніки буде збільшуватись.

Як додав  в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, дорожні служби та підприємства Львівщини, котрі обслуговують автомобільні траси на території області, готові до розчистки доріг від снігу, наявна також й достатня кількість посипних матеріалів.

За інформацією Романа Кокотайла, для протидії сильним снігопадам та забезпечення нормального проїзду для автомобільного транспорту загалом підготовлено понад 45 тисяч тонн посипних матеріалів: майже 37 тисяч тонн фрикційних матеріалів та більше 8,4 тисяч тонн технічної солі. Для розчистки та посипання доріг у всіх районах Львівщини готові близько 300 одиниць техніки. До робіт додатково залучатимуть техніку приватних підприємств.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *