ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв попереджають про погіршення погодніх умов на Львівщині

|

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути якомога обережнішими у зв’язку із погіршенням погодних умов. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

ozheleducia

Як інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, завтра, 26 листопада, на території області у першій половині дня очікується туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Температура повітря цієї ночі від 4 морозу до 1 тепла, а вдень – 2-7 тепла.

За прогнозами синоптиків, вже у неділю, 27 листопада, можливий дощ із переходом у мокрий сніг. У понеділок також сніжитиме, а у вівторок, 29 листопада, прогнозують місцями сильний сніг та зниження температури повітря.

Шановні водії! Просимо вас бути максимально уважними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, зважати на погодні та дорожні умови!

Також закликаємо бути якомога обережнішими пішоходів, не вибігати на дорогу, переходити проїзну частину у встановлених місцях. Подбайте про свою безпеку! Аби бути помітними на дорозі навіть у темну пору доби, використовуйте світлоповертаючі елементи на верхньому одязі та взутті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *