ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі злодій-рецидивіст викрадав обладнання трансформаторних підстанції

|

На Львівщині поліцейські викрили злодія-рецидивіста, який викрадав з трансформаторних підстанції вартісне обладнання. Про це Львівському портал повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

transform_9

У Бориславське відділення поліції 23 листопада з заявою про крадіжку звернувся працівник енергопостачальної компанії. Чоловік повідомив, що з трансформаторної підстанції було викрадено обладнання вартістю шість тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 34-річний мешканець Борислава. Зловмисник проник у підстанцію, підібравши ключ до замка на вхідних дверях.

Також поліцейські встановили, що чоловік причетний до скоєння ще двох подібних крадіжок з трансформаторних підстанцій у Бориславі. В усіх випадках він проникав у приміщення, підбираючи ключі до вхідних дверей.

Наразі поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів, вирішується питання кваліфікації цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Фото: PROELECTRO.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *