ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина розширює рамки співпраці з Естонією

|

Про розширення співпраці між Естонією та Львівщиною у економічній, аграрній, туристичній сферах йшлося на зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки та керуючого справами Львівської обласної ради Валентина Харлова із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Естонія в Україні Гертом Антсу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

dsc_0051___1479997261_613x397-86856368564_3_0

Герт Антсу розповів про активну промоцію нашого регіону в Естонії та зустріч із представниками бізнесу на Львівщині.

«Ваш регіон є унікальним і я часто розповідаю про його позитивний інвестиційний клімат естонським бізнесменам. Одну із таких зустрічей матиму сьогодні. Зокрема, у Львові зустрінусь із представниками бізнес-компаній. Хочу, аби унаслідок такої співпраці українські товари через естонські ринки потрапляли й на інші ринки Європи», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Естонія в Україні.

Олег Синютка подякував за промоцію Львівщини та наголосив на важливості продовження співпраці між країнами, зокрема й у галузі економіки.

«Спостерігаємо цьогоріч збільшення товарооброту між нашими країнами. Сподіваємось, за посередництва естонських ринків матимемо змогу представляти нашу продукцію і на інших європейських ринках. Важливим чинником для нас зокрема, є поширення інформації про наші товари.Також, думаю, ваші інвестори матимуть хороші можливості для розвитку саме на Львівщині. До слова, протягом цього року на території нашого регіону запрацювало багато підприємств, на яких працюють по 100-1500 осіб на кожному», – розповів голова ОДА.

Очільник Львівщини розповів і про туристичний потенціал області та нові можливості транспортного сполучення на території регіону.  Йшлося на зустрічі і про покращення авіасполучення між країнами. Зокрема, можливість запуску авіарейсу Львів-Вільнюс-Таллінн.

Окрім того, сторони обговорили можливості обміну досвідом у аграрній сфері, перш за все у галузі тваринництва, а також говорили про організацію промо-туру на Львівщину для естонських бізнес-представників і представників ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *